...
otros eventos Tarragona

Regreso al futuro

Eventos pasados - 2023
22 may 18:30-20:00h. Entrada gratuita. Es recomana consumir per poder repetir el pròxim any.
OL'DIRTY BURGERS, Carrer de Fortuny, 23
43001, Tarragona

L'exercici és medicina...però per què?

Francisco Javier Osuna Prieto (Investigador)
@fj_osuna
El ejercicio físico es beneficioso para la salud. Sin embargo, la incidencia de la obesidad, la diabetes y las enfermedades cardiovasculares sigue en aumento. Pero ¿deben las personas con estas patologías practicar ejercicio? ¿Cuánto y en qué medida? Si estoy embarazada o mi trabajo me obliga a estar en una silla todo el día ¿qué puedo hacer al respecto? Descubre qué dice la ciencia sobre estas cuestiones, y porqué el ejercicio se ha convertido en una de las herramientas clave para prevenir y tratar enfermedades que van desde la obesidad y la diabetes, a la ansiedad, la depresión y el cáncer. 
...

Imitant la natura per a produir energia sostenible

Carla Casadevall Serrano (Investigadora)
@casadevallcarla
La fotosíntesi artificial (AP) és una tecnologia a l'avantguarda de la investigació científica que té com a objectiu imitar la fotosíntesi natural (NP) per produir combustibles renovables mitjançant la llum solar, H2O i CO2. La inspiració en el camp de la fotosíntesi artificial prové de la natura. Durant la fotosíntesi natural, les plantes, les algues i els cianobacteris transformen els blocs de construcció més senzills, com l'aigua, el diòxid de carboni (CO2) i els utilitzen juntament amb la llum solar per obtenir sucres i l'energia que necessiten per mantenir la seva vida i viure al Planeta.
...

Pressió turística i precarització de la vida dels ciutadans

Antonio Paolo Russo (Investigador)
@APRuss_tarraco
El projecte H2020 SMARTDEST analitza les formes d'exclusió social que prenen forma a les ciutats turístiques. La recerca ha corroborat que el creixement turístic pot ser motor d’exclusió social i polarització. En determinats contextos, els beneficis econòmics generats pel turisme repercuteixen en contra dels mateixos treballadors, la mà d’obra essencial per aquest èxit.  Les solucions, més aviat que a l’àmbit de les polítiques turístiques tradicionals, s’han de buscar en la innovació social i la participació dels agents implicats, cap a una ciutat genuïnament més intel·ligent i resilient.  
...
Map data © OpenStreetMap contributors.

otros eventos OL'DIRTY BURGERS

2023-05-23 Què fem amb la clau del gas? OL'DIRTY BURGERS Carrer de Fortuny, 23 43001, Tarragona, España
2023-05-24 La creació del fum OL'DIRTY BURGERS Carrer de Fortuny, 23 43001, Tarragona, España
24 may
Tarragona
...

La creació del fum

Banner 16 Forest Fire