...
otros eventos Lleida

Dimarts de "Planeta Tierra" i "Nuestra Sociedad"

Pub Legend: Disponibilitat d'una àmplia varietat en marques de begudes, licors, i menjar!: pizzes i un assortit de tapes delicioses. Proveu-ho tot i no us en penedireu. Benvinguts!
Eventos pasados - 2024
14 may Obertura de portes 18:30 - Xerrades 19:00 i 20:00
Pub Legend, Carrer Valls d'Andorra, 3
25005, Lleida
Dedicarem el dimarts al Planeta Terra amb Javier Álvarez i els impactes i serveis de la ramaderia, i a la Nostra Societat on la Meritxell Soria ens comentarà si els "Mems" són positius o negatius

Impactos y servicios de la ganadería

Javier Álvarez Rodríguez (Universitat de Lleida)
La ganadería puede contribuir al calentamiento global, a la contaminación atmosférica, a la pérdida de biodiversidad, y a la competencia por el uso del suelo para cultivos destinados a alimentación humana. Así mismo, también puede aportar beneficios, además de nutrientes para la dieta humana, ya que ofrece servicios ecosistémicos, y permite el reciclaje de nutrientes en el suelo para reducir la dependencia de los fertilizantes inorgánicos en la producción vegetal. Se describirán técnicas para incrementar la circularidad, la eficiencia productiva y mitigar el impacto potencial de la ganadería.
...

Mems de salut mental, útils x reduïr estigma?

Meritxell Soria Yenez (Universitat de Lleida)
El terme meme es remunta al 1976 quan el biòleg Richard Dawkins va introduir aquest terme, un fenomen que guanya ràpidament popularitat o notorietat a la xarxa. L'impacte dels mems ara és més fort i habitual a Internet i les xarxes socials. Aporten una forma de comunicació nova basada en l'humor per abordar temes d'interès. Un és la salut mental. Quines són les característiques dels mems a Instagram sobre salut mental? I els mems poden ser realment substancials i útils per reduir l'estigma de la salut mental?
...
Map data © OpenStreetMap contributors.

otros eventos Pub Legend

2024-05-15 Dimecres de "Nuestro Cuerpo" i "Planeta Tierra" Pub Legend Carrer Valls d'Andorra, 3 25005, Lleida, España
2024-05-13 Dilluns de "Nuestra Sociedad" i "Nuestro Cuerpo" Pub Legend Carrer Valls d'Andorra, 3 25005, Lleida, España