...
otros eventos Lleida

Dilluns de "Nuestra Sociedad" i "Nuestro Cuerpo"

Pub Legend: Disponibilitat d'una àmplia varietat en marques de begudes, licors, i menjar!: pizzes i un assortit de tapes delicioses. Proveu-ho tot i no us en penedireu. Benvinguts!
Eventos pasados - 2024
13 may Obertura de portes 18:30 - Xerrades 19:00 i 20:00
Pub Legend, Carrer Valls d'Andorra, 3
25005, Lleida
Dedicarem el dilluns a la nostra societat amb Maria Sabaté i el mapa de Llengües de Lleida i al nostre cos amb Ester García i el seu estudi sobre el poder de les creences en el dolor crònic

Endinsa’t al mapa interactiu de llengües de Lleida

Maria Sabaté Dalmau (Universitat de Lleida)
Presentem una iniciativa en què l’alumnat d’Estudis Anglesos va expandint un mapa interactiu de les llengües de Lleida, fotografiades durant sis anys de treball de camp pels carrers de la ciutat, i les exposa amb imatges geolocalitzadores, amb una reflexió crítica sobre el contacte de llengües en aquesta població. Aquests paisatges lingüístics inclouen graffiti en anglès, vidrieres amb informació en amazic i cartells publicitaris amb barreges de català i castellà innovadores. D’aquesta manera s’obren les portes del coneixement sobre els vincles entre llengua i societat a tota la ciutadania.
...

El poder de les teves creences en el dolor crònic

Ester García Márquez (Universitat de Lleida)
T'has preguntat alguna vegada com les teves creences influeixen en la forma en què experimentes el dolor? I com aquestes determinen la teva actitud davant el dolor? Molts tractaments farmacològics no ofereixen l'eficàcia esperada, la qual cosa genera frustració al professional sanitari i insatisfacció i desconfiança a l'usuari. Atreveix-te a explorar la complexitat del dolor lumbar crònic i com les teves creences poden ser clau. A més, descobriràs alternatives i enfocaments integrals per a millorar la qualitat de vida. Canvia les teves creences i transformaràs l'abordatge del dolor crònic!
...
Map data © OpenStreetMap contributors.

otros eventos Pub Legend

2024-05-14 Dimarts de "Planeta Tierra" i "Nuestra Sociedad" Pub Legend Carrer Valls d'Andorra, 3 25005, Lleida, España
2024-05-15 Dimecres de "Nuestro Cuerpo" i "Planeta Tierra" Pub Legend Carrer Valls d'Andorra, 3 25005, Lleida, España