...
otros eventos Tortosa

Confiem amb la recerca

Eventos pasados - 2024
14 may 19:00-21:00. Entrada gratuita. Se recomienda consumir para poder repetir al año próximo.
Lo Portal de Tamarit, Costa dels Capellans, 3
43500, Tortosa

Invertir en tecnologia, clau del futur

Jordi Andreu Corbaton (Universitat Rovira i Virgili)
Invertir en tecnologia i empreses tecnològiques és clau per assegurar-nos un futur prometedor. A la xerrada repassarem per què i com és possible transformar la societat invertint en startups, així com els avantatges que genera per a la societat i l'economia dedicar diners i temps a aquest tipus d'empreses.
...

L’orada i el sexe

Cristóbal Aguilera (IRTA)
Què és el sexe? Quan es va produir l’origen de la reproducció sexual? Perquè hi han mascles i femelles? Què passa als peixos? Què fa la genètica? I l’ambient? Què te a veure tot això amb l’aqüicultura? Encara necessites més per conèixer de què va aquesta xerrada?
...

Com afecta tenir una bona relació infermera-pacient en la recuperació d'un pacient portador d'ostomia?

Imma Lleixà Benet (HTVC (ICS) / URV)
Una ostomia comporta diversos canvis físics i emocionals a la persona, i influeix també com és la relació infermera-pacient? L'objectiu principal d'aquest projecte és conèixer si la relació infermera-pacient afecta el procés de recuperació del pacient ostomitzat a nivell físic i emocional després d'una ostomia recent. La metodologia utilitzada és realitzar un estudi mitjançant la participació dels pacients ostomitzats i els seus cuidadors, a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i Hospital Joan XXIII de Tarragona.
...

El Sol ens pot deixar a les fosques?

Santiago Marsal Vinadé (Observatori de l'Ebre)
A la xerrada s'explicarà quins són els impactes de la meteorologia espacial sobre la Terra: afectacions a les comunicacions per ràdio, satèl·lits i missions tripulades a l'espai, i sobretot les xarxes de distribució elèctriques, que és una de les especialitats del grup de geomagnetisme de l'Observatori de l'Ebre.
...
Map data © OpenStreetMap contributors.