...

Robert Carreras Torres

Coordinador PoS Girona

La societat ha d'estar al dia dels resultats i les línies de recerca que es realitzen a les seves ciutats.
I si es fa compartint una cervesa, molt millor. @Girona7ciencia
Recercaire al Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). @RCarrerasTorres

Héctor de Prado

Héctor de Prado

Responsable de Comunicació

Birra i ciència, dues passions que vaig desenvolupar estudiant Ciències Ambientals a Girona.
Després d'alguns tombs pel món, soc pare de dos, i busco finançament europeu pel personal investigador de la Universitat de Girona. Encantat de contribuir en iniciatives com aquesta!

Adrià Casamitjana

Adrià Casamitjana

Responsable de Disseny i Marxandatge

Investigador post-doctoral, estudio el cervell a través d'imatges mèdiques. Interessat en general per la ciència, la seva història i amb ganes de crear espais oberts de divulgació i discussió científica.

Laura A Garcia

Responsable de Disseny

Geògrafa, estudiant de Doctorat en Medi Ambient a la Universitat de Girona. Apassionada de la divulgació científica. Cal fer la ciència fàcil perquè tothom pugui tenir-hi accés. Crec fermament en la necessitat d'apropar la ciència a la societat. PoS, una gran iniciativa. Birra + ciència, what else?

Anna Segués Codina

Webmaster

Sóc quimica i estudiant de doctorat a l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA). Amb ganes d'aprendre coses noves i d'endinsar-me en el món de la divulgació científica, imprescindible per fer arribar la ciència a tothom.

Joan Martinez

Joan Martinez

Responsable de Finançament

Bioestadístic a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona. Cal explicar com la ciència millora la salut pública i mostrar els seus resultats. Per fer-ho cal que la divulgació científica arribi a tothom, i per tant, no hi ha millor espai que en un bar acompanyat d'amics i birra.

Emma Company

Responsable de Xarxes

Biotecnòloga de formació i estudiant de doctorat al Laboratori d’Enginyeria Química i Ambiental (LEQUiA) de la Universitat de Girona. Actualment investigant com treure’n profit dels purins de porc. Xerrar sempre m’ha agradat, divulgar la ciència encara més i si és en un bar millor que millor.

Bianca Zappulla Sabio

Bianca Zappulla Sabio

Voluntària

Enginyera química/industrial i estudiant de doctorat en tractament d’aigua al LEQUiA. Penso que el coneixement generat pels investigadors no hauria d'estar limitat a la difusió i l'entreteniment. Si vols aprendre algo diferent, vine a conèixer de primera mà els projectes amb una beguda fresca al PoS

Laila Touati Pagès

Laila Touati Pagès

Voluntària

Compartir la recerca en un entorn relaxat és fantàstic per acostar-la a la societat i explicar les repercussions en la vida quotidiana. Com a estudiant de doctorat en turisme, la meva passió és explorar diverses vessants teòriques per contribuir al coneixement i proporcionar valor a la societat.

Lisset de la Vega Correa

Lisset de la Vega Correa

Voluntària

Microbiòloga i estudiant de doctorat a l'Idibgi, treballo amb mosques com a organisme model per estudiar la relació entre la microbiota i el cervell. Un objectiu de la ciència és millorar la vida de les persones, per això l'hem de fer accessible a tothom i no hi ha millor manera que fer-ho als bars.